Womens SPA massager

Som kvinde er der rigtig mange måder at forkæle sig selv på – en af dem er med en Womens SPA massager, der er ideel til kvinden, som ellers ikke mangler noget. Med Womens SPA massager tror jeg, at selv den mest krævende kvinde kan opnå seksuel tilfredsstillelse, hvilket både letter stress og udløser endorfiner, så man igen kan være klar til at møde hverdagen, der til tider både er fyldt med krav og pres fra omgivelserne.

Moderne og strømlinet design

Hvis man er stor Sex and the City fan, så er det muligt at man allerede kender Womens SPA Massager fra serien, hvor blandt andet Samantha er stor fan af den. Det er bestemt heller ikke uden grund, for Women Spa Massager er super lækker.

Vibratoren er designet med et moderne og strømlignet design, og minder derfor på ingen måde om noget af det lidt mere sære sexlegetøj, der ligner noget, som burde høre hjemme i en halvklam tysk pornofilm. Vibratoren er produceret i ABS plastik, hvilket gør den yderst skånsom – også til dem der har sart hud og derfor skal være lidt forsigtige med, hvad de sætter deres hud i kontakt med. Man skal bestemt ikke undervurdere dette med en massagestav, der skal bruges indvendigt. Materialet betyder samtidig, at Womens SPA Massager er nemt at gøre rent, hvilket man heller ikke skal undervurderer – der går lidt af gnisten ved oplevelse, hvis man ved, at der medfølger lang rengøringstid bagefter.

Ægte ekstase eller afslapning?

Womens SPA Massager kommer med syv forskellige hastighedstrin, så der både er en hastighed, som passer til den rolige opvarmning og til sidst den vilde ekstase. Den er ufatteligt godt tilpasset, så stimulerer klitoris perfekt, hvilket giver en følelse, der både kan være meget afslappende og tilfredsstillende alt efter hvilket hastighedstrin, som man vælger.

Den kan især anbefales til kvinder, som har svært ved at opnå serieorgasmer – med Womens SPA Massager er dette nemlig næppe et problem.

Med andre ord, så er Womens SPA Massager perfekt – hvad end du vil opnå vild ekstase eller bare trænger til at slappe af og afstresse. Dette gør den til et must-have i enhver kvindes soveværelse. Den føles desuden også rigtig godt, hvis man bruger den til fuld kropsmassage.

Til mænd, der mangler den perfekte julegave til deres kæreste, kan Womens SPA Massager også være en super fin idé – selvom den nok ikke skal lægges under juletræet med de andre gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *